Wednesday, July 30, 2008

Αναπνεω

Ειναι εκεινη η απιστευτη στιγμη που στεκεσαι εκει κι απο πανω σου μικρα αγγελακια χορευουν και πλεκουν το πεπλο τους μονο για σενα... λες και υπαρχεις μονο εσυ στη γη.

Ειναι εκεινη η στιγμη που τα αστερια κανουν παρεες στον ουρανο και μιλουν για σας... μονο για σας... Και μας βλεπουν και μας παρακολουθουν... και κρυφογελουν μαζι μας... γιατι σκεφτομαστε... Με την λογικη... κι αυτα γελουν μαζι μας γιατι ξερουν το πλανο που εχουν καταστρωσει για τον καθενα μας, για μας... και γελουν γιατι ξερουν οτι στο τελος το πλανο τους θα μπει σε πρωτη λειτουργια.

Τοτε ειναι που τα αγγελακια αγγιζουν την ακρη των τακουνιων σου και σε κατευθυνουν σε εκεινον... οτι κι αν λεει το μυαλο σου... Το μυαλο σου αδειαζει, σε εκθειαζει, αισθανεσαι μονο το καλοκαιρινο αερακι να γλυφει το μαγουλο σου... και πας και περπατας σαν υπνωτισμενη. Ηρεμη ομως και μεθυστικη.

Οι αισθησεις σου εχουν ανεβει. Κοιτας τον κοσμο και δεν τον βλεπεις. Μυριζεις αρωματα που οι γυρω σου δεν μυριζουν. Οι λαμψεις απο τα φωτα σου αρεσουν οπως δε σου αρεσαν πριν... και προχωρας.

Και να τα αγγελακια και παλι. Και τα αστερακια εξακολουθουν και γελουν μαζι σου...
Συνομωτουν... και τοτε ειναι που πιανουν το δαντελενιο σου εκρου πουκαμισο και του τιναζουν τη χρυσοσκονη πανω του και τα ματια σου γυαλιζουν τοσο ωστε να γινονται ακαταμαχητα, τα μαλλια σου σαγηνευτικα και το χαμογελο σου ακαταμαχητο... κι εκεινη ακριβως την ωρα που σε βλεπει μονο εκεινος και υπαρχεις μονο εσυ για εκεινον, τ’ αστερακια ριχνουν τη μαγικη τους σκαλα και του ψιθυριζουν στο αυτι

‘Ερωτευσου την... ειναι ο ερωτας μπροστα σου. Κοιτα την. Ειναι δικη σου’


Σ' αγαπω

Αναπνεω


Συνεχεια στα 'αγγελικα' ποστ

απο την Χρυσα

Thursday, July 03, 2008

Angels

They believe more in the world than in us.
They've created an image of everything.
They expect images to allay their fears, fulfill their dreams,
provide their pleasures, satisfy their longings.

Remember how simple it once was?
We would appear to them and put words into their hearts.
We could say "Fear not, I've come to proclaim".